Digitalisera din handel och öka lönsamheten

Du kan sälja allt från riktiga produkter och digitala nedladdningar till prenumerationer, innehåll och även din tid. Du kommer att kunna sälja över hela världen eller vart du önskar. WooCommerce är utformad för att säkerställa din butik och produkter ser lika bra på en stationär dator som de gör på din kunder mobiltelefoner.

Passar all försäljning

Oavsett om du säljer en tjänst, en produkt eller tusentals produkter, lokalt eller globalt så är WooCommerce en bra lösning.

Betalningslösningar

Det finns stöd för alla stora kortföretag som enkelt kan anslutas samt faktura och kreditlösningar som t ex Klarna. WooCommerce är världens mest använda e-handelssystem. Dessutom är det ett tillägg till WordPress. Vilket gör det till en lösning alla blivande eller nuvarande e-handlare verkligen bör ta sig en titt på.

Inbyggda verktyg

Inbyggt i plattformen kan du hitta WooCommerce hyllade rapporteringsverktyg, detaljerad orderspårning och kundverktyg som gör det möjligt för e-handlare att visa tidigare och öppna ordrar, uppdatera leveransstatus, rabatter och så vidare.